E hot, ud, epuizant și se face cam așa

Poate crezi că el conduce, dar tentația vine de la ea. Îi e supus, cu toată atitudinea lui de bad boy, lover boy, orice boy. Și ea face pasul, la doi, ca să fie puțin, doar puțin, așteptată. Iar pielea ei frige. Când o atinge, pielea lui răspunde, mușchii se contractă și trage aer în piept, pentru ce urmează.

 

Ea se deschide, geme când el o întoarce brusc, dar zâmbește larg, pentru că îi simte inima bătând pe spate, în coloană și știe că e la fel de implicat în asta.
O fac.
El îi simte toate liniile, îi trasează contururile, o învață pe deasupra, prin degete, prin obrazul care îi simte pulsul din jugulară. Bum…bum-bum. Bum…bum-bum.
O fac.
Emană căldură, ca o ploaie de vară căzută pe asfalt și încordează fiecare mușchi într-un spasm incontrolabil ce i se transmite de la degetele încordate de la picioare până în degetele care îl trag de păr.
O fac.
Expiră tranchilizat de efectul mâinilor ei, a coapselor ei tari, a pelvisului ce apropie, se retrage, se apropie, se retrage, a mijlocului care se îndoaie la o atingere și a gropițelor de la baza spinării în care se înfige, barbar, cu degetele, ca să o tragă mai aproape.
O fac.
Sunt goi de alte gânduri, sunt plini de ritm, un repede-repede-încet care le înmoaie porii în eliberare, mușchii în antrenament și nopțile în pasiune.
O fac. Dansează.

*inspirat de povestea de dragoste pe care o scriu în prezent, a doi dansatori, și pentru care am urmărit Dirty dancing, piesa lor, acest text nu e menit să inducă în eroare, și nu descrie altceva decât dansul în cuplu. Spun „decât”dar…
Dansul e benefic oricui, nu vă gândiți altfel. Cu, sau fără pereche, lecțiile de dans sunt ca un combustibil pentru sănătate fizică și mentală, pentru nonșalanță și încredere, echilibru și echilibrare.

Dar în cuplu, dansul poate fi un act senzual și intim, cumva un blind date, sau first date poate. Provoacă scântei, duce la coordonarea a două corpuri ca unul, fără pierderea identității, cu un echilibru perfect între parteneri la jocuri de putere, dominare și compromis. E ca o repetiție amuzantă pentru viața de zi cu zi și…noapte de noapte. Da, mai ales când repeți ce ai învățat pe zi, seara acasă.
Nu aveam nevoie să mă conving că trebuie să urmăm cursuri de dans, dar văzând filmul ăsta mi s-a năruit răbdarea și mă voi înscrie la ore ASAP. Vă recomand să faceți la fel și, fără să fiu prezicătoare, vă garantez o îmbunătățire a stării de spirit, care la rândul ei va schimba alte lucruri în viața voastră.

PS: Dacă sunteți din Cluj sau din vecinătate, și vă doriți să dansați, urmăriți pagina de facebook Wedding Dance și înscrieți-vă. În curând se va inaugura sala de dans pentru grupuri. Eu am învățat tradiționalul vals de nuntă cu ei și acum aștept obraznica salsa sau pasionalul tango. See you there!

PPS: Susține-mă cu un like pe pagina de facebook. Promit că o să te fac să zâmbești…prin povești. 
Dacă vrei să scriu pentru tine, contactează-mă la 0762.638.680 sau catalina@consultant.com
Zi inspirată,

logo 2 cu nume rosu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s